Bài tập tiếng anh lớp 7 unit 7 traffic có đáp án

  -  

bài tập giờ đồng hồ Anh Unit 7 lớp 7 Traffic bao gồm đáp án

Trong bài viết này, mời những em học viên cùng luyện tập với các bài luyện tập giờ Anh lớp 7 chương trình mới Unit 7 Traffic tất cả đáp án với tương đối nhiều dạng bài xích tập trường đoản cú vựng cùng ngữ pháp tuyệt, góp các em ôn tập những kiến thức được học trong Unit 7 Traffic tác dụng, chuẩn bị xuất sắc mang đến kì thi học kì 2 tới đây.

Bạn đang xem: Bài tập tiếng anh lớp 7 unit 7 traffic có đáp án

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. traffic  B. pavement  C. plane  D. station
2. A. recycle  B. vehicle  C. helicopter  D. reverse
3. A. railway  B. mai C. sai D. captain
4. A. sign  B. mistake  C. triangle  D. drive
5. A. nearest B. head C. brea D. health

II. Find the odd once out A, B, C or D.

1. A. riding  B. driving  C. gardening  D. flying
2. A. no cycling  B. no parking C. no right turn  D. sign
3. A. train B. plane  C. car D. sail
4. A. by car  B. on foot  C. by bus D. by bicycle
5. A. rule B. ride  C. reverse  D. drive

III. Choose the best option A, B, C or D lớn complete the sentence.

1. Minc used lớn......................his homework late in the evening.

A. does B. vì C. doing D. did

2. If people.....................the rules, there are no more accidents.

A. follow B. take care of C. obey D. remember

3. You should..................right và left when you go across the roads.

A. see B. look C. be D. take

4. Hurry up or we can"t...................the last bus trang chính.

A. keep B. follow C. go D. catch

5. Lan used to lớn go khổng lồ school...............

A. with bicycle B. by foot C. in oto D. by bus


6. Public..................in my town is good và cheap.

A. transport B. tour C. journey D. travel

7. ..................is not very far from here khổng lồ the thành phố centre.

A. That B. This C. It D. There

8. When there is a traffic jam, it.....................me a very long time to lớn go trang chủ.

A. costs B. takes C. lasts D. spends

9. Mai"s dad usually drives her to school................her school is very far from her house.

A. but B. though C. because D. or

10. Yesterday Hoa & Lan......................round West Lake. It took them an hour.

A. cycle B. cycles C. cycling D. cycled

IV. Fill each blank with a word given in the box:

vehicles across did ride feels

break it rules accidents after

1. What.......................you vì chưng last Sunday?

2. I stayed at trang chính và looked.....................my younger brother yesterday.

3. Does your bike ever..................down on the way to school?

4. We must always obey traffic.......................for our safety.

5. How far is.................from your house to lớn the bus stop?

6. He used khổng lồ.....................a tricycle when he was three years old.

7. Now there are more traffic....................than there used lớn be in this đô thị.


8. There did not use lớn be many...................on the roads in my home town.

9. He lives in a small village in the mountains so he never........................worried about traffic jams.

10. You should rethành viên to walk.......................the streets at the zebra crossings.

V. Rewrite the following sentences so that their meaning stays the same, using the words give sầu.

1. The distance from my house to school is about 500 metres. (It)

......................................................................................................................

2. My father went lớn work by oto some years ago, but now he goes by bus. (used to)

......................................................................................................................

3. Don"t drive sầu too fast or you"ll have sầu an accident. (If)

......................................................................................................................

4. Is it possible lớn go khổng lồ Sa Pa by motorbike? (Can)

......................................................................................................................

5. My mother is a careful driver. (drives)

......................................................................................................................

6. He had a stomachabịt. He didn"t wash his hands. (so)

................................................................................................

VI. Read the passage và choose the best answer:

Yesterday, on the way home from school, I saw an accident. A boy was run over by a xe taxi when he was riding his bicycle. The boy"s leg was broken and it was bleeding badly. Someone there tried lớn stop the bleeding. They put pressure on it & held it tight. A man used his sản phẩm điện thoại phone khổng lồ Gọi the emergency service. Some minutes later, an ambulance arrived và sent the boy to lớn the hospital. Two policemen came to the scene immediately. Some people told the police that the xe taxi was driving at a very high speed when the accident happened. Some others began talking about the traffic accidents these days and blamed the increasing number of accidents on the roads for careless driving & drunk drivers.


1. What did the writer see yesterday?

A. a fire B. an accident C. a fighting D. a crash

2. The accident happened between a xe taxi and................

A. a bus B. a oto C. a bicycle D. a motorbike

3. The boy was sent lớn the hospital by................

A. a police B. a oto C. an ambulance D. a passenger

4. What part of his body was hurt? – His....................

A. arm B. leg C. head D. shoulder

5. How was the driver driving when the accident happened? – Very................

A. slowly B. fast C. carefully D. well

VII. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

Xem thêm: Bài 1 Trang 162 (Luyện Tập) Sgk Toán 5 Trang 162: Ôn Tập Phép Nhân

This composition is about my aunt"s (1)......... in Florida last year.

She hired a car at Miamày (2)........ , and soon (3)..........lost. So, she stopped to ask a young man how to lớn get khổng lồ the hotel.

Unfortunately, the young man had a gun; he made my aunt get (4)............ of the oto, and she had khổng lồ give hlặng all her money.

Luckily, a police oto drove past a few minutes later and (5).......... . Then, the police arrested the thief & got my aunt"s money baông chồng.

(6)........ the kết thúc, my aunt had quite a good holiday, but she said that she was happy to lớn get baông xã trang chủ.

1. a. holiday b. vacation c. festival d. a & b

2. a. airport b. airway c. airplane d. airstrip

3. a. took b. had c. got d. caught

4. a. in b. out c. inside d. outside

5. a. picked her up b. picked up her c. showed her around d. showed around her

6. a. In b. At c. On d. When

VIII. Make up sentences using the words và phrases given:

1. We/ used/ school/ on/ foot.

......................................................................................................................

2. about / 30km/ my town/ Ha Long Bay/.

......................................................................................................................

3. My family/ used/ go / holiday / seaside / summer/.

......................................................................................................................


4. How/ long / it / take/ you/ Ha Noi / Sa Pa/?

......................................................................................................................

5. There / used / be / a factory / town centre / but/ it / move/ the/ suburbs/.

......................................................................................................................

6. You/ must / learn / about / road safety/ before/ riding/ your/ bike/ road/.

......................................................................................................................

ĐÁP ÁN

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1 - A; 2 - C; 3 - B; 4 - B; 5 - A;

II. Find the odd once out A, B, C or D.

1 - C; 2 - D; 3 - D; 4 - B; 5 - A;

III. Choose the best option A, B, C or D khổng lồ complete the sentence.

1 - B; 2 - A; 3 - B; 4 - D; 5 - D;

6 - A; 7 - C; 8 - B; 9 - C; 10 - D;

IV. Fill each blank with a word given in the box:

1 - did; 2 - after; 3 - break; 4 - rules; 5 - it;

6 - ride; 7 - accident; 8 - vehicles; 9 - feel; 10 - across;

V. Rewrite the following sentences so that their meaning stays the same, using the words give sầu.

1 - It is about 500 metres from my house to lớn school.

2 - My father used to lớn go khổng lồ work by car.

3 - If you drive sầu too fast, you will have an accident.

4 - Can I go lớn Sapage authority by motorbike?

5 - My mother drives carefully.

6 - He didn"t wash his hands so he had a stomachabịt.

VI. Read the passage and choose the best answer:

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - B; 5 - B;

VII. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

1 - a; 2 - a; 3 - c; 4 - b; 5 - a; 6 - b;

VIII. Make up sentences using the words và phrases given:

1 - We used lớn go khổng lồ school on foot.

2 - It is a bout 30 km from my town lớn Ha Long Bay.

3 - My family used to lớn go on holiday khổng lồ the seaside in the summer.

4 - How long does it take you from Ha Noi khổng lồ Sa Pa?

5 -There used khổng lồ be a factory in the town centre but it has been moved lớn the suburbs.

6 - You must learn about road safety before riding your bike on the road.

Trên đây là ngôn từ các bài tập luyện tiếng Anh lớp 7 Thí điểm Unit 7: Traffic. Mời độc giả xem thêm nhiều tư liệu Ôn tập Tiếng Anh 7 cả năm không giống như: Để học giỏi Tiếng Anh lớp 7, Đề thi học tập kì 1 lớp 7, Đề thi học tập kì 2 lớp 7, Những bài tập Tiếng Anh lớp 7 theo từng Unit trực con đường,... được update liên tiếp bên trên pgdtxhoangmai.edu.vn.

Xem thêm: Soạn Mĩ Thuật Lớp 8 Bài Vẽ Trang Trí Bìa Sách Lớp 8 Bài 11: Vẽ Trang Trí


Để tiện dàn xếp, share tay nghề về đào tạo và giảng dạy cùng học tập những môn học tập lớp 7, pgdtxhoangmai.edu.vn mời các thầy gia sư, các bậc phú huynh với chúng ta học viên truy vấn nhóm riêng biệt giành cho lớp 7 sau: Nhóm Tài liệu tiếp thu kiến thức lớp 7. Rất hy vọng nhận được sự ủng hộ của các thầy cô và chúng ta.